Min blogg handlar om vardagsliv i Jämtland. Mitt liv och andras. Mycket kommer att präglas av mina intressen, foto, mat & bak, sömnad, konst och familjen.

24 aug. 2010

Hemma igen



Jag har tillbringat 10 dagar i Luleå. Det har varit underbart att få "leva" med sitt barnbarn under så många dagar. Lilla H lärde sig gå när jag var där. Då var mormor och morfar stolta :o)
Vi byggde sandlåda till henne och gjorde utflykter.
Min dotter och hennes sambo jobbade hela förra veckan, så vi tog hand om hemmet och barn....känns faktiskt roligare att göra något borta tex. laga mat, baka och tvätta. Inte lika kul i min tvättstuga, jag undrar varför?

Under tiden jag var i Luleå blev jag så svullen i ett ben att jag inte kunde böja på knä. jag fick åka till vårdcentralen och proverna de tog visade positivt på blodpropp. Vidare till sjukhuset och nya prover, röntgen osv. Inget fel hittade dom där, men mitt knä var så varm och svullet att det var en tydlig inflammation i det. Svullnaden har inte gått ner helt än, men jag kan med lite hjälp ta mig uppför trapporna här hemma.
Nog klagat.

Tänk att sommaren redan är slut. Här har löven gulnat och börjat täcka marken på gräsmattan. Inte klokt, för jag tycker sommaren precis börjat.

Ses sen!

1 kommentar:

  1. Yes för Luleå och barnbarn

    Skit för proppar och inflammationer.

    Kram på dig tjejen.

    SvaraRadera